Dentville: Aparate dentare

Aparate dentare

aparate corect - Aparate dentare

CE ESTE UN APARAT DENTAR?

Aparatul dentar reprezinta dispozitivul medical de indreptare al dintilor si de corectare a problemelor de muscatura pentru a obtine un rezultat superior estetic si functional. 

Aparatele ortodontice pot fi de mai multe feluri, mobile sau fixe, cu bracketi metalici sau fizionomici ( safir sau ceramica), invizibile precum cele aplicate pe partea interioara a dintilor sau pe baza de gutiere transparente. In clinica noastra utilizam toate tipurile de aparate dentare. 

Cu ajutorul aparatului dentar prin alinierea dintilor si corectarea problemelor de muscatura se reduce riscul de boala parodontala, de uzura excesiva a smaltului, de afectarea articulatiei temporo-mandibulare, favorizarea igienei orale cu reducerea riscului de aparitie al cariilor dentare si nu in ultimul rand obtinerea unui zambet atractiv.

La Dentville utilizam cea mai noua tehnologie prin digitalizarea intregului proces de diagnostic si tratament ortodontic cu ajutorul software-ului 3Shape.

Alege oferta de aparat dentar metalic/safir cu diagnostic si plan de tratament digital.

Programeaza-te acum pentru o consultatie la nr. de telefon 0743.368.422

CINE POATE BENEFICIA DE TRATAMENT ORTODONTIC?

De aparatul dentar pot beneficia atat copii si adolescentii cat si adultii. Nu exista restrictii din punct de vedere al varstei in ceea ce priveste tratamentul ortodontic. 

Inainte de aplicarea aparatului dentar medicul ortodont se va asigura ca dintii sunt curati, nu exista carii, inflamatii gingivale sau boala parodontala. In cazul in care exista aceste afectiuni ele trebuie tratate inainte de inceperea tratamentului ortodontic.

Tratamentul ortodontic este recomandat in urmatoarele cazuri: 

 • Inghesuiri dentare
 • Tulburari de muscatura precum oculzia deschisa sau adanca
 • Muscatura inversa
 • Afectare estetica
 • Spatiere excesiva

Durata tratamentului cu aparat dentar se stabileste de medic in urma diagnosticului anomaliilor si realizarea planului de tratament, in general avand o medie de 2 ani mai ales in cazul adultilor.

In clinica Dentville ai si optiunea aparatului dentar personalizat Ip Appliance cu tehnologia digitala SmileStream care reduce durata tratamentului ortodontic cu 25-30%. Cu aparatul personalizat, dinții nu se misca mai repede, ci se misca mai eficient deoarece sunt ghidati inca de la inceput către pozitia lor finala cu ajutorul bracketilor si a arcurilor personalizate. Pe baza diagnosticului realizat digital in aplicatia 3Shape se stabilește planul de tratament și se face simularea tridimensională cu obținerea modelului 3D a ceea ce dorim să obținem în urma tratamentului ortodontic.

ordontie personalizata dentica - Aparate dentare

PROTOCOL PREMIUM

In clinica Dentville folosim cea mai noua tehnologie pentru cresterea predictibilitatii tratamentelor cu aparate dentare.

 • Digitalizarea procesului de diagnostic cu ajutorul Scannerului si Softwareului 3Shape
 • Utilizarea aparatelor dentare personalizate pentru eficientizarea tratamentului ortodontic
 • Realizarea unei predictii digitale a rezultatului pe care dorim sa il obtinem
 • Echipa medicala complexa si supraspecializata in ortodontie 
 • Gutierele de indreptare a dintilor cat si cele de contentie se obtin dupa planificarea si printarea digitala in clinica noastra
 • Tehnica de colare indirecta a bracketilor pentru un control mai bun al aplicarii si pentru reducerea sedintei de lucru

Dr. Silvia Covrig Cojocariu

ordonontie personalizata bucuresti dentica - Aparate dentare

ORTODONTIE DIGITALA

CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE SPECIAL PENTRU TINE

Prin planificarea digitala a cazului si prin realizarea unei previziuni a rezultatului se creste predictibilitatea tratamentului ortodontic , creste eficienta actului medical prin evitarea erorilor de pozitionare a bracketilor .

Un alt beneficiu al planificarii digitale este  posibilitatea de colare indirecta a bracketilor oferind precizie si comfort.

CONTACTEAZA-NE

ordonontie personalizata bucuresti clinica dentica - Aparate dentare

Tehnologie digitala pentru un tratament eficient - Aparate dentare

CONTACTEAZA-NE

  CONTACT

  Str. Dumitru Zosima Nr. 91

  Sector 1 Bucuresti

  Telefon

  0743-368-422 

  SUNA ACUM