Dentville: Implantologie

Implantologie

CE ESTE UN IMPLANT DENTAR

Implantul dentar reprezinta o metoda avantajoasa de protezare a spatiilor ramase in urma extractiilor dentare. 

Durabilitatea, aspectul estetic natural, integrarea perfecta si confortabila la nivel bucal, precum si riscul minim de infectii, sunt principalele beneficii ale implanturilor.

Implantul dentar are forma unui surub care se insera in osul alveolar si reprezinta radacina dintelui pierdut. Pe acesta se aplica bontul protetic si coroana dentara.

Pe langa implanturi dentare, echipa de specialisti in Chirurgie si Implantologie foloseste cele mai noi si performante solutii pentru tratarea cu succes a tuturor afectiunilor stomatologice.

Alege oferta Dentville si beneficiaza de servicii medicale predictibile realizate cu ajutorul unei echipe multidisciplinare

CINE POATE BENEFICIA DE IMPLANT DENTAR?

Implanturile dentare sunt recomandate pacientilor care au unul sau mai multi dinti lipsa pentru a evita puntile dentare ce necesita slefuirea dintilor. 

 O alta categorie de persoane sunt cei care au indicatie de proteze dentare deoarece prin terapia cu implanturi dentare se pot realiza lucrari fixe complete, pe intreaga arcada, pentru a spori calitatea actului masticator si pentru o estetica superioara.

Fiind vorba de o procedura chirurgicala, consultatia in vederea realizarii unui implant dentar trebuie in mod obligatoriu insotita de tomografie  si de analizele adecvate, printre care glicemia, colesterolul, timpii de sangerare si timpii de coagulare.

La Dentville, expertii nostri in Implantologie si Chirurgie sunt specializati in majoritatea protocoalelor de implantologie  si chirurgie orala.

implantologie dr gabriel cojocariu - Implantologie

PROTOCOL DE 5 STELE

In clinica Dentville folosim cea mai noua tehnologie pentru cresterea predictibilitatii interventiei de inserare de implanturi dentare.

  • Tehnologia A-PRF pentru o vindecare rapida si fara durere
  • Digitalizarea procesului de diagnostic cu ajutorul Scannerului si Softwareului 3Shape
  • Realizarea ghidului chirurgical de inserare a implanturilor dentare cu ajutorul unei imprimante 3D
  • Anestezia generala asistata de medic specialist ATI pentru siguranta si confort
  • Echipa medicala complexa si supraspecializata pe manopere chirurgicale

Dr. Gabriel Cojocariu

echipa dedicata 1 - Implantologie

CONTACTEAZA-NE

stomatologie digitala 1 min - Implantologie

IMPLANTOLOGIE DIGITALA

CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE SPECIAL PENTRU TINE

Prin planificarea digitala a cazului si prin realizarea ghidului chirurgical se scade invazivitatea manoperei de inserare a implanturilor dentare, creste siguranta actului medical prin evitarea accidentelor si erorilor de pozitionare a implanturilor .

Un alt beneficiu al planificarii digitale este  vindecarea mai rapida in general cu absenta durerii.

CONTACTEAZA-NE

stomatologie digitala 2 min - Implantologie

CONTACT

Str. Dumitru Zosima Nr. 91

Sector 1 Bucuresti

Telefon

0743-368-422 

SUNA ACUM