Dentville: Dr. Andreea Ionescu

Dr. Andreea Ionescu

Dr. Andreea Ionescu

Am fost intotdeauna preocupata de sanatatea si frumusetea dintiilor si am considerat mereu ca zambetul este cartea de vizita a unei persoane. Cred ca acesta este si principalul motiv pentru care am ales sa ma specializez pe Ortodontie. Aceasta ramura a stomatologiei este ideala pentru obtinerea zambetului perfect dar si pentru mentinerea sanatatii dento-maxilara.

Deoarece scopul meu principal este sa imbunatatesc sanatatea dentara pe termen lung, colaborarea cu Clinica Dentville imi permite sa imi pun in valoare experienta acumulata pana in prezent pentru beneficiul direct al pacientilor clinicii.

Cred intr-o relatie medic pacient sanatoasa, bazata pe incredere si respect reciproc, iar satisfactia mea cea mai mare este atunci cand stiu ca am reusit sa aduc zambetul pe buzele pacientului.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi, Facultatea de Medicina Dentara. A urmat rezidentiatul in cadrul UMF Iasi devenind medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Participa la numeroase cursuri in domeniu fiind certificata in tehnicile INCOGNITO si ClearAligner.

 

proceduri: Aparate ortodontice fixe, Aparate ortodontice invizibile INVISALIGN, Aparate ortodontice linguale, Aparate ortodontice mobile, Tratamente ortodontice adulti, Tratamente ortodontice copii
SUNA ACUM