Dentville: Dr. Silvia Cojocariu

Dr. Silvia Cojocariu

Dr. Silvia Cojocariu

Dr. Silvia Cojocariu absolvit Univesitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Facultatea de Medicina Dentara din Bucuresti. Dupa absolvire a promovat examenul de rezidentiat obtinand loc in specializarea Parodontologie in cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala Prof. Dr. “Dan Theodorescu” din Bucuresti.

A participat la numeroase cursuri atat in Romania cat si in strainatate in domeniul ortodontiei. Specializare in ortodontie a obtinut-o in Statele Unite in cadrul Don McGann Postgraduate School of Dentistry.

In prezent este masterand in cadrul International Medical College din Germania care colaboreaza cu Universitati din Germania, Olanda, Spania, Statele Unite, Austria pe domeniul “Master in Specialized Orthodontics”.

Foloseste cele mai noi tehnologii in domeniul Ortodontiei – digitalizarea procesului de diagnostic si tratament prin intermediul unui software specializat si utilizarea conceptului de customizare/personalizare a aparatului dentar pentru fiecare pacient in parte.

Este un medic pasionat si dedicat acestei meserii. Considera ca pacientul este pe primul loc in cadrul oricarui tratament de aceea alege intotdeauna cu atentie si rabdare planul de tratament cu cele mai bune manopere raportate la fiecare caz in parte.

Considera ca pacientul trebuie sa fie informat inainte si dupa tratament de aceea raspunde cu rabdare la toate intrebarile si nelamuririle care ar putea sa apara.

 

proceduri: Aparate ortodontice fixe, Aparate ortodontice invizibile INVISALIGN, Aparate ortodontice liguale INCOGNITO, Aparate ortodontice linguale, Aparate ortodontice mobile, Tratamente parodontale
SUNA ACUM